reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.392,68 %0.98
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SPOR Samsunspor'un golcüsü Dimata: "Hedefim Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri olmak"

Samsunspor'un golcüsü Dimata: "Hedefim Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri olmak"

Samsunspor'un Demokratik Kongo asıllı Belçikalı golcüsü Nany Landry Dimata, hedefinin Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri olmak olduğunu söyledi.

Haberleri

Samsunspor'un Demokratik Kongo asıllı Belçikalı golcüsü Nany Landry Dimata, hedefinin Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri olmak olduğunu söyledi.

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı ekibin Espanyol'dan transfer ettiği golcü futbolcu Landry Dimata, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

"Hedefim Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri olmak"

Edin Dzeko, Mauro Icardi, Vincent Aboubakar ve Paul Onuachu gibi forvetlerle rekabete girebileceğinin hatırlatılması üzerine Nany Landry Dimata, "Ben kimseyle rekabet etmiyorum. Bu benim hayata bakış açım; kendimle rekabet edip, daha iyisini yapmaya çalışmak. Hedefim de her geçen gün daha iyisini yaparak Avrupa'nın en iyi forvetlerinden bir tanesi olmak" dedi.

"Galatasaray maço zor olacak, bu tür maçlarda hayatımı ortaya koyabilirim"

Hafta sonu oynayacakları Galatasaray müsabakasıyla ilgili de Dimata, "Öncelikle çok zor bir maç olacak. Tabii ki de oraya puan ya da puanları almaya gidiyoruz. Bu tür maçlar beni çok mutlu ediyor. Gerekirse bu tür maçlarda da hayatımı ortaya koyabilirim. Süper Lig'de 11 seneden sonra ilk yılımız olacak. Ligde bizden zorlu rakiplere de zayıf rakiplere karşı da mücadele edeceğiz. Bizden zayıf olan takımlara karşı mütevazi olup herkese saygı göstereceğiz. Bizden daha güçlü olan takımlara karşı ise performansımızı yüzde 100 göstermemiz ve elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım. Kendimizi çok iyi bilmemiz ve her geçen gün daha iyi oynamamız gerekli" diye konuştu.

Samsun ve Samsunspor hakkındaki görüşlerini de aktaran 26 yaşındaki futbolcu, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. İyi ilişkiler kuruyoruz. Takım olarak daha iyisini yapmak için buradayız. İnşallah da bu şekilde devam edeceğiz. Barcelona şehrinden geldim. Dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi. Samsun da çok güzel bir şehir. Buradaki insanlar da çok sıcakkanlılar. Bana da çok iyi davranıyorlar. Taraftarlarımız da gerek burada gerek oynadığımız hazırlık maçlarında bize yardımcı oluyorlar. Onları yanımızda görmek bizim için çok çok önemli" şeklinde konuştu.


KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *