Merzifon Gençleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ilçedeki esnafı desteklemeye ve toplumsal dayanışmayı pekiştirmeye yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Dernek üyeleri, gönüldaşları Ramazan Aydın’ın yeni açtığı Altın Makas Kuaför Salonu’nu ziyaret ederek “Hayırlı olsun” temennilerinde bulundu.
Dernek Başkanı Mustafa Koçak, ziyarette yaptığı konuşmada mesleklerin sadece geçim kapısı değil, aynı zamanda bir iz ve imza olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Bu dükkanlar yalnızca tıraş yeri değil; mahalle kültürünün, muhabbetin, kardeşliğin merkezleridir. Gönüldaşımız Ramazan Aydın’ın bu geleneği yaşatacağına, dükkanına gelen her misafirin sadece saçını değil, yükünü de hafifleteceğine inancımız tamdır.”
Ziyaret sırasında dernek üyeleri, Ramazan Aydın’a yalnız olmadığını hissettirmek ve bu güzel girişimini desteklemek amacıyla yanında olduklarını belirtti.
Başkan Koçak, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu sözlere yer verdi: “Bizler aynı sofrada lokmamızı, aynı sokakta selamımızı paylaşan bir topluluğuz. Her yeni iş yeri ilçemiz için umut, her girişim memleketimize nefes demektir. Bu mekânın bereketin, huzurun ve kardeşliğin adresi olmasını temenni ediyoruz.”
Ziyaret, Altın Makas Kuaför Salonu’nun yeni başlangıçlarına duyulan memnuniyetin ve toplum dayanışmasının güzel bir örneği oldu. Dernek üyeleri, Ramazan Aydın’a bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulunarak, “Yolu açık, makası keskin olsun!” diyerek desteğini yineledi.

KAYNAK: Nedime Soku

18 Nisan 2025 Aramızdan Ayrılanlar
#VEFAT EDENLER / 18 Nisan 2025

Merzifon’da Akıl Oyunlarına Yoğun İlgi
#GÜNDEM / 18 Nisan 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *