Seçim çalışmaları kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi Merzifon Belediye Başkan Adayı Fatih Sütcü eşi Ebru Sütcü ve ilçe teşkilatı ile birlikte gezilerine devam ediyor.
Merzifon'daki okulları ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Sütcü, burada eğitimcilerin sorun ve taleplerini dinledi.
Belediye Başkan Adayı Fatih Sütcü ziyarete ilişkin, “Okul ziyaretlerimize devam ediyoruz. Kıymetli idareci ve öğretmenlerimize projelerimizi anlatıyoruz. Memleketimiz için dolu dolu sohbetlerimizi yaptık. Merzifon'umuzu topyekün alt yapı ve üst yapısı ile değiştirmeye geliyoruz. Çünkü bizim derdimiz memleket sevdamız insan” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkan Adayı Fatih Sütcü son olarak beraberinde Amasya Milletvekili Hasan Çilez ve ilçe teşkilatı ile birlikte Yeni Anadolu Madencilikte (Çeltek) çalışan madencileri ziyaret ederek dua ve desteklerini istedi.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *