Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Sivas’ta gerçekleşen mitinge Merzifon İlçe Teşkilatı da katılım sağladı.
MHP Merzifon İlçe Başkanı Hüseyin Saka, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer hafta sonu Sivas ilinde gerçekleştirilen mitinge katılım sağlarken, Başkan Saka partililere teşekkür etti.
MHP İlçe Başkanı Saka yaptığı açıklamada, “4 Eylül 2022 tarihinde Sivas'ta düzenlenen "Aday Belli Karar Net" temalı açık hava toplantımız için, gönül seferberliği yaparak, tek vücut olarak emek verip, mücadeleden yılmayan tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma...Kadın kollarımıza
Bizleri kırmayarak, davetimize icabet eden dava arkadaşlarıma ve Merzifon'lu hemşehrilerime Şükranlarımı sunuyor, saygı ve muhabbetle hepinizi selamlıyorum” dedi.