reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.273,58 %0.784
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET İLK GÜNKÜ HEYECANIMIZLA DEVAM EDİYORUZ

İLK GÜNKÜ HEYECANIMIZLA DEVAM EDİYORUZ

AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, partisinin kuruluşunun 21. yıl dönümü dolayısıyla gazetemize açıklamalarda bulundu.

Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu yaptığı açıklamada, siyaset sahnesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2001 yılında giren AK Parti'nin, reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 21 yılı geride bıraktığını belirtti.

AK Parti'nin 21 yılda girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başardığını aktaran Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, şunları kaydetti:

“Bir olduk 21 olduk' şiarıyla çıktığımız bu yolda ilk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Hamdolsun milletimiz de kuruluşumuzun üzerinden 16 ay geçmeden girdiğimiz ilk seçimde, partimizi açık ara farkla iktidara getirerek bize olan güvenini göstermiştir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız liderliğinde yeni Türkiye'nin 2023 vizyonu, ilk günkü heyecanla devam ediyor. Türk siyasi tarihinde daha önce olduğu gibi önüne birçok engel konulan, yok edilmek için her türlü senaryolar düzenlenen AK Parti'miz, milletimizin desteğiyle her zaman ayakta kalmayı başarmıştır."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *