reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.273,58 %0.784
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET AK PARTİ BİR VEDA PARTİSİ DEĞİL, VEFA PARTİSİDİR

AK PARTİ BİR VEDA PARTİSİ DEĞİL, VEFA PARTİSİDİR

AK Parti Suluova Gençlik Kolları Başkanlığı düzenlediği bir organizasyon ile partinin kurulduğu günden bugüne kadar parti gençlik kollarında görev yapmış eski başkanlara teşekkür plaketi vererek vefa gösterisinde bulundu. 

Parti binasında gerçekleşen programda açıklamalarda bulunan AK Parti Suluova Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, “AK Parti’mizin 21 yıldır milletin gönlünde olmasının sırrı vefadır.” Dedi. 

Gönül Birliği anlayışıyla görev yaptıklarını belirten Yusuf Demir; “Cumhurbaşkanımız  ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan ve büyük bir heyecanla sürdürdüğümüz Gönül Seferberliği kapsamında eski başkanlarımızla bir araya gelerek gönül birlikteliğimizi pekiştirip vefa ve teşekkürlerimizi sunduk. İlçe Başkanlığımız öncülüğünde canla başla aile ve işlerinden fedakarlık göstererek partimizin başarısı için yoğun bir şekilde çalışan değerli eski gençlik kolları bakanlarımıza verdiğimiz teşekkür plaketiyle kendilerini onurlandırmak istedik. AK Kadrolar olarak bizler hız kesmeden durmadan, yorulmadan el ele ve gönül gönüle çalışacağız. Hep dediğimiz gibi; Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Durmak Yok Yola Devam. Şairin de dediği gibi "Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez. AK Parti bir veda partisi değil, vefa partisidir.” Diye kaydetti.

Gerçekleştirilen vefa gecesi programında, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Temel, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve İlçe Koordinatörü Abdurrahman Aydın tarafından, partinin kuruluşundan bugüne kadar AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapmış olan Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Serçe ile Sebahattin Öztürk, Celal Ceylan, Burak Yılmaz, Mustafa Usta ve Enes Şakir Korkmazer’e emek ve gayretleri dolayısıyla birer teşekkür plaketi takdim etti.

Birlik ve beraberlik duygularının en üst düzey sergilendiği oldukça verimli geçen program sonunda 2023 Hedefleri doğrultusunda istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *