reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.260,88 %0.685
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SAĞLIK Prof. Dr. Kayhan: "Hedefimiz yüzde 100 hasta memnuniyeti"

Prof. Dr. Kayhan: "Hedefimiz yüzde 100 hasta memnuniyeti"

Özel Amasya Kolmed Hastanesi yetkilileri, il merkezindeki muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Faaliyetlerinde 100 günü tamamlayan hastanenin hizmetleri ve yüzde 100 hasta memnuniyeti amacıyla planladığı faaliyetler hakkında bilgiler paylaşıldı.

Haberleri

Özel Amasya Kolmed Hastanesi yetkilileri, il merkezindeki muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Faaliyetlerinde 100 günü tamamlayan hastanenin hizmetleri ve yüzde 100 hasta memnuniyeti amacıyla planladığı faaliyetler hakkında bilgiler paylaşıldı.

Hastanenin markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlediğine değinirken son olarak evde bakım hizmetlerine de başladıklarını anlatan Başhekim Prof. Dr. Servet Kayhan, "Kaliteli hizmet sunma ve hastalarımız yüzde 100 memnun bir şekilde hastaneden ayrılma prensibiyle çalışmaktayız. Gelen hastalarımızın yüzde önceden 90'ı çevre illere gitmekteydi. Artık biz bu hizmetleri Amasya şehir merkezinde verebilmekteyiz" dedi.

Amasya'nın ilk ve tek özel hastanesi olan Özel Amasya Kolmed Hastanesi'nin son teknoloji cihazlarla donatılırken alanlarında başarılı bir hekim ve personel kadrosuna sahip olduğuna işaret eden Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kol da, memleketine bu hizmeti kazandırmanın gururunu yaşadığını vurguladı.

İl genelindeki muhtarlara, azalarına ve birinci derece yakınlarına hastane tarafından sağlık hizmetlerinde indirim uygulanacak. Anlaşmayı Muharrem Kol, Amasya Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Erhan Zengin ve Amasya Muhtarlar Derneği Başkanı Arslan Çelik imzaladı. Muhtarlara check-up paketi hediye edildi.

Hastanenin Genel Müdürü Sedat Ertürk ise, çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla yaptıkları anlaşma halkasına muhtarları da eklediklerinin belirterek kaliteli sağlık hizmeti verecek olmanın mutluluğunu yaşayacaklarını söyledi.

 

Prof. Dr. Kayhan: "Hedefimiz yüzde 100 hasta memnuniyeti" 1
1 / 6
Prof. Dr. Kayhan: "Hedefimiz yüzde 100 hasta memnuniyeti" 2
2 / 6
Prof. Dr. Kayhan: "Hedefimiz yüzde 100 hasta memnuniyeti" 3
3 / 6
Prof. Dr. Kayhan: "Hedefimiz yüzde 100 hasta memnuniyeti" 4
4 / 6
Prof. Dr. Kayhan: "Hedefimiz yüzde 100 hasta memnuniyeti" 5
5 / 6
Prof. Dr. Kayhan: "Hedefimiz yüzde 100 hasta memnuniyeti" 6
6 / 6
KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *