reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.260,88 %0.685
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Türkmen, Saha Ziyaretlerine Gümüşhacıköy İle Devam Etti

Türkmen, Saha Ziyaretlerine Gümüşhacıköy İle Devam Etti

Haberleri

Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, Amasya’da gerçekleştirilen eğitim-öğretim faaliyetlerini yakından takip etmek için gerçekleştirdiği ziyaretlere Gümüşhacıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ve Gümüşhacıköy Şehit Ümit Çoban İlk Ortaokulu ile devam etti.

Amasya’da gerçekleştirilen eğitim-öğretim faaliyetlerini yakından takip etmek için gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen öncelikle, Gümüşhacıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Amasya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, onarım çalışması yapılması planlanan Gümüşhacıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda incelemelerde bulunarak okul idarecilerinden brifing aldı. Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen’in ziyaretleri sırasında Gümüşhacıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin, İl Milli Eğitim İnşaat ve Emlak Biriminden sorumlu Şube Müdürü Hayriye Tüfekci de hazır bulundu.

Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen son olarak Gümüşhacıköy Şehit Ümit Çoban İlk Ortaokulunu ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette yapılacak olan yeni eğitim yatırımları, halk eğitim ve mesleki eğitim durumları, yapımı devam eden inşaatlar ve özel öğretim kurumları konuları ele alındı. Ziyaret sonrası Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen; “Yeni Maarif Modelimiz sadece medeniyete uyum sağlayan bir nesil değil, etkin olarak medeniyet kurucusu ve geliştiricisi bilge nesiller yetiştirmeyi hedeflemektedir. Eğitim felsefemiz doğrultusunda ahlaklı, erdemli, milleti ve insanlık için iyi, doğru, faydalı ve güzel olanı yapmayı ideal edinmiş öğrenci profili modele temel oluşturmaktadır. Bizlerde sorumluluğumuzun gereği olarak Yeni Maarif Modelimizi eğitim yöneticilerimizle, öğretmenlerimizle istişare edeceğiz” dedi.

KAYNAK: Kader Baş
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *