reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.197,01 %0.724
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM BAŞKAN ÇÖL, DSYB’YE HAYRAN KALDI

BAŞKAN ÇÖL, DSYB’YE HAYRAN KALDI

Merkezi Merzifon’da bulunan Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve bünyesinde faaliyet gösteren Amesia Gıda, Türkiye’ye rol model olmaya devam ediyor.

Birliğin ve Amesia Gıda’nın çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş ve Meclis üyeleri ile birlikte Merzifon’a geldi.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve beraberindekileri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güner Aslan karşılarken, kendilerine tarımsal üründe markalaşmanın önemi ve Amesia’nın bölgede yarattığı katma değer hakkında ayrıntılı bir sunum yaptı.

Birliğin misafirlerine ayrıca Tarım Makine Parkı, Amesia Satış şubeleri, ürün planlama, soğuk hava depoları ve kargolama bölümleri gezdirilirken, kadın kooperatifinin ürünlerinin üretim aşaması, satış ve pazarlamaya kadar olan süreç anlatıldı.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve beraberindekilerin ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güner Aslan, “Amasya DSYB olarak ülkemizde il, ilçe veya köylerinde üretim yapan özellikle kadın üreticilerimizin üretmiş oldukları tarımsal ürünleri aracısız, doğrudan tüketiciye pazarlamak amacıyla kurulacak oluşumları ve kooperatifçiliği bir yol bir yöntem olarak düşünen insanları; bugüne kadar edindiğimiz bilgiler ve deneyimler ışığında “Know-how?” bilgilerimizi karşılıksız vermeye ve bu konuda her türlü yardımlaşmada bulunacağımızın sözünde durmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *