Cumhurbaşkanlığınca başlatılan "Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Amasya İl Müftülüğü bünyesinde stajyer olarak görev alan öğrencilere belgeleri verildi.
Proje kapsamında Amasya İl Müftülüğü bünyesinde 7 İlahiyat Fakültesi öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen staj programında, İlahiyat Fakültesi’nde öğrenim gören üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri, İl Müftülük makamı başta olmak üzere müftü yardımcılığı, müdürlük, vaizlik, uzmanlık ve diğer unvanlarda din hizmetinin görev ve sorumlulukları ile diğer birimlerin işleyişleri hakkında teorik ve pratik olarak 20 günlük yoğun ve kapsamlı bir staj eğitimine tabi tutuldu.
Kapanış Programda konuşan İl Müftüsü Durmuş Ayvaz "Bu programa katılmış olmanız gelecekte meslek seçiminizde büyük oranda etki edecektir. Diyanet İşler başkanlığı kadrolarında yer almanız bizleri sevindirecektir. Sizleri Diyanet İşleri Başkanlığı çatısı altında çalışmaya, hizmet etmeye bekliyoruz." Dedi
Program öğrencilere katılım belgelerinin takdimiyle son buldu.