reklam
reklam
38,0765 %0.4
43,1822 %1.26
3.960,22 % 2,29
83.862,00 %5.358
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Yağmur ve kar
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SPOR MERZİFON 2018 FARKLI MAĞLUP

MERZİFON 2018 FARKLI MAĞLUP

Amasya 2022-2023 1. Amatör Küme Adnan Zennun Sezonu Futbol A Takımlar Liginin ikinci hafta maçında deplasmanda Merzifonspor 2018 takımı ile karşılaşan Suluova Belediyespor, her iki yarıda attığı gollerle maçı 10-2 gibi farklı bir skorla kazandı. Suluova Belediyespor’dan Halil attığı 5 gol ve asisteleriyle maçta yıldızlaşırken genç takımdan bu yıl A Takıma yükselen Hakan ile Ahmet’te attıkları ikişer golle farklı skora katkı sağladılar.

Merzifon Sentetik Çim Sahada oynanan maç, asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilimizi etkileyen deprem afeti dolayısıyla 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı.

Şampiyonluğun en güçlü adayı olan ligin iddialı takımı Suluova Belediyespor, baştan sona rakibine büyük üstünlük kurduğu maça hızlı başlarken 3, 9 ve 15 Dakikalarda Halil’in attığı gollerle skoru 3-0 yaptı. Ardından başlayan oyunda Suluova Belediyespor’dan Buğran’ın geri pasını Kaleci Beytullah kontrol edemeyince top ağlarla buluştu ve Merzifonspor 2018 takımı skoru 3-1 yaptı. Tekrar başlayan maçta günün başarılı ismi Halil dakika 18.’de kendisinin ve takımının 4. Golünü attı ve skor 4-1 oldu. İlerleyen dakikalarda ise gecen yıl genç takımlarda oynayan ve A Takıma yükselen Hakan’ın 21 ve 30. Dakikalarda attığı gollerle skor 6-1 oldu ve ilk devre bu şekilde tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında da rakibine üstünlük kuran Belediyespor’un gelişen bir atağında Merzifonspor 2018’li oyuncunun 48. Dakikada kendi kalesine attığı golle skor 7-1 oldu. Başlayan oyunda günün yıldızı Halil maçın 61. Dakikasında kendisinin beşinci takımın ise sekizinci golünü attı ve maçta skor 8- 1 oldu. Ardından oyuna sonradan giren Ahmet’in 82 ve 87. Dakikalarda attığı gollerle mücadeleyi Suluova Belediyespor 10-2 kazandı.

5 Takımın yer aldığı Amasya 1. Amatör Kümede oynadığı iki maçını da kazanan Suluova Belediyespor puanını 6 yaptı. Ligde ikinci sırada yer alan Merzifon Gençlerbirliğispor 3 puan, üçüncü sırada yer alan Suluovaspor 2021 FK 1 puan, dördüncü sırada yer alan Merzifonspor 1 puan ve beşinci sırada yer alan Merzifonspor 2018’in ise henüz puanı bulunmuyor.

Suluova Belediyespor ligin 3. Hafta maçında Merzifon Gençlerbirliğispor ile deplasmanda karşılaşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *