reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.274,53 %1.045
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SPOR Eyüpsultan Belediyesi, Parseller Spor Sahası'nı futbolseverlerle buluşturdu

Eyüpsultan Belediyesi, Parseller Spor Sahası'nı futbolseverlerle buluşturdu

Eyüpsultan Belediyesi, Parseller Spor Sahası'nı futbolseverlerle buluşturdu. Açılışa Türk futboluna yıllarca hizmet etmiş yıldız isimlerden Tanju Çolak, Pascal Nouma, Yattara da katıldı.

Haberleri

Eyüpsultan Belediyesi, Parseller Spor Sahası'nı futbolseverlerle buluşturdu. Açılışa Türk futboluna yıllarca hizmet etmiş yıldız isimlerden Tanju Çolak, Pascal Nouma, Yattara da katıldı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçedeki amatör ve profesyonel kulüpleri desteklemeye devam ediyor. Eyüpsultan Belediyesi bu kapsamda Parseller Spor Sahası'nı futbolseverlerle buluşturdu. Türk futboluna yıllarca hizmet etmiş yıldız isimlerden Tanju Çolak, Pascal Nouma, Yattara, Ahmet Dursun, Necati Ateş, Hasan Kabze ve Evren Turhan açılışa özel düzenlenen gösteri maçında bir araya geldi. Hafızlardan silinmeyen golleri ve asistleri ile bir döneme damga vurmuş yıldız futbolcuların bu dev mücadelesini ise yine Türk futbolunun efsane hakemi Erman Toroğlu yönetti.

"4,5 yılda yaklaşık 90 projeye imza attık"

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken programda yaptığı konuşmada, "4 buçuk yılda yaklaşık 90 proje imza attık. Devam edeceğiz inşallah. Hep beraber birlikte oldukça her şeyin en güzelini kazandırmaya gayret ediyoruz. Saha, park ve yüzme havuzu hayırlı uğurlu olsun" dedi.


KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *