reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
84.731,35 %-0.598
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Parçalı az bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET Uzun: Gençlik Kolları Başkanlığına Adayım

Uzun: Gençlik Kolları Başkanlığına Adayım

Merzifon Genç İşadamları (MEGİAD) Dernek Başkan Yardımcısı Adem Uzun, AK Parti Merzifon İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Haberleri

Heyecanı ve projeleriyle AK Parti Merzifon İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine hazır olduğunu da söyleyen Adem Uzun, seçilmesi halinde, istişareyi, nezaketi, centilmenliği ve işbirliğini ilke edinerek çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Adem Uzun, “Çok değerli Adalet ve Kalkınma Partisi ailem ve Merzifonlu hemşehrilerim.

Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetme ve ülkenin en büyük olma gibi ayrıcalıklı tarihsel mirasıyla geleneğini ve temellerini en iyi şekilde temsil eden Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bir ferdi olarak sizlere sesleniyorum.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin ‘Gençler tribünde değil, sahada olmalıdır’ diyerek biz gençleri cesaretlendiren, hep desteğini hissettiren liderimizin önderliğinde genç kardeşlerimizin ısrarı ve heyecanı ile birlikte gerçekleştirilecek olan AK Parti Merzifon Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.

Siyasette istişareyi, nezaketi, centilmenliği ve işbirliğini ilke olarak benimseyerek, değerli Merzifonmuzun AK Parti Gençlik Kolları adına gerçekleştirmeyi planladığımız hizmetleri Genel Merkezimiz, İl ve İlçe Yönetimimiz ve şehir idare yönetimi ile uyum içerisinde ve kararlılıkla sürdüreceğimize söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *