reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.287,99 %0.906
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET SOSYAL MEDYADA ÇIKAN BAZI HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

SOSYAL MEDYADA ÇIKAN BAZI HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, sosyal medyada çıkan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Bazı sosyal medya kullanıcılarının denetimsiz bir şekilde yanlış ifadelerde bulunduğunun altını çizen Milletvekili adayı Mehmet Sarı, kendi kimliğini gizleyerek iftiralar atan sosyal medya hesaplarının dikkate alınmaması gerektiğini ifade etti. Kendisi ile ilgili çıkan haberleri yalanlayan Sarı, bu haberlerin zamanlamasının manidar olduğunun altını çizdi.

Çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, amaçlarının sadece fitne fesat çıkarmak olduğunu söyleyen Milletvekili adayı Sarı açıklamasında; “Önceki dönemlerde bir dost meclisinde sarf ettiğim sözler kasıtlı halde bir gündem oluşturmak için Türkiye’nin belki de huzurunu bozmak için veya siyasi maksatlı bir fiilin bir eylemin gerçekleştirilmesi için bir adım olarak görüyorum” dedi.

Yazılı ve görsel basında yer alan haberlerde bahsi geçen kişinin kentin Valisi Mustafa Masatlı ile bir alakasının olmadığını belirten Mehmet Sarı, “Bahse konu sözleri söylediğim tarihte Amasya belediye başkanı değildim. Şerefle görev yaptığım belediyenin bu işlere karıştırılmasında kasıt arıyorum. Bugünkü Valimiz Mustafa Masatlı'nın isminin geçmesinin aslı, astarı yoktur. Sayın Masatlı çalışkan, dürüst, vakarlı, şahsiyetli biridir. Bana göre de Amasya'ya gelmiş, geçmiş valilerin enlerinden biridir. Ben Amasya'da taş üstüne taş koyacak adamın ayağının turabı olurum” diye konuştu.

Kamuoyunun bu konuda yanıltıldığının bilincinde olduğunu ve art niyetli davranışların farkında olduğunu kaydeden Mehmet Sarı, “Ben Amasya’nın menfaatinin olduğu yerde nasıl boyun bükeceğimi, Amasya’nın yok sayıldığı yer de nasıl tavır koyacağımı herkes bilir. Dün neysem bugün aynıyım, yarında aynı olacağım. Amasya’nın, Amasyalının yok sayılmasına olduğum yerde asla müsaade etmem. Biz Amasyalı olarak cumhuriyetin kurucu unsuruyuz. Cumhuriyetin doğum belgesinin yazıldığı şehrin yurttaşıyız. Kamuoyunun bu konuda yanıltıldığının bilincindeyim, art niyetli davranışların farkındayım. Bunlara beyhude diyorum. Her şeyi kamuoyunun vicdanına bırakıyorum” ifadelerine yer verdi./objektif

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *