reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.267,53 %0.988
AMASYA
00:00:00
Yatsı vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET ŞİMŞEK: AK PARTİ; SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN, SESSİZ DEVRİMİN PARTİSİ

ŞİMŞEK: AK PARTİ; SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN, SESSİZ DEVRİMİN PARTİSİ

2018 seçimlerinde AK Parti Amasya 3. Sıra Milletvekili adayı olan ve yaptığı çalışmalarla her kesimden insanın takdirini kazanan Amasyalı Abdülkerim Buğra Şimşek 28. dönem milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Önceki dönemde AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı olan ve 2018’de Amasya’dan 3. Sıra milletvekili adayı olan Abdülkerim Buğra Şimşek, Adalet Bakanlığındaki Bakan Müşaviri görevinden istifa ederek Amasya'dan Milletvekili Aday Adaylığı için AK Parti Amasya İl Başkanlığında 28. Dönem Milletvekilliği için Aday Adaylığını açıklayarak başvurusunu tamamladı.

AK Parti Amasya İl Başkanlığında coşkulu bir kalabalık eşliğinde başvurusunu tamamlayan Şimşek 6 Yıldır AK Parti Gençlik Kolları'nda önemli görevlerde yer aldı. Şimşek 89 doğumlu ve Kartal Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nden mezun olup 2007 yılında girdiği Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) Türkiye 4. olmasına rağmen o dönem İmam-Hatiplilere uygulanan farklı katsayı adaletsizliği nedeniyle İngiltere'de 3 sene öğrenim gördü. Bu esnada kaydını dondurarak Türkiye'ye gelen Şimşek 2014 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Şuanda serbest avukat olan Şimşek İmam-Hatiplilere uygulanan adaletsizliğe ve zor şartlara rağmen elde ettiği üstün başarıyla ve hukukçu olmasıyla dikkat çekiyor.

2018 yılında Amasya’dan henüz 29 yaşında aday gösterilen Şimşek, o dönem kapı kapı köy köy yaptığı çalışmaların daha da üstüne çıkmamız gerektiğini belirterek şöyle devam etti;

''Bundan tam 20 yıl önce değerleri ayaklar altına alınan ekonomik ve siyasi krizlerle beli kırılmış bir millet vardı. Bugün hatırlamakta zorluk çekebiliriz ya da hatırladığımız vakit bize önemsiz gibi gelebilir fakat bundan 20 yıl önce değerli Amasyalılar;

-Türkiye'yi 100 yıla yakındır halka rağmen halkçılık yapanlar,

-Her başları sıkıştığında kışlalardan bildiri dilenen sözde aydınlar,

-Gazete köşelerinden hükümet kurup hükümet yıkan tetikçi gazeteciler,

-Tüm ülkenin kaderi 3 şehir 5 caddeye sıkışmış elitler yönetiyordu.

İşte tam da kuyunun en dip noktasında, tıpkı gecenin aydınlığa en yakın kısmı olan en zifiri zamanında, bu millet kendi bağrında bir umudu yeşertti ve AK Parti’miz kuruldu. Ak Parti’yi millet kurdu, tabelasını millet astı.

Ak Parti; sessiz çoğunluğun sessiz devrimin partisi. Her türlü vesayeti ayaklar altına alarak Cumhuriyeti Cumhur ile buluşturan parti, Arakandan Somaliye, Kırımdan Kuduse kadar mazlumların umudu olmuş ensarların partisi dini, dili, etnik aidiyeti, kimliği yüzünden dışlananların partisi. Ve en önemlisi muhtar bile olamaz denen hapse atılan, siyasi yasaklara maruz kalan, muhtıralar ile partisi kapatılmaya çalışılan son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimini milleti ile beraber bastırıp darbeler dönemini tarihin çöplüğüne gömen 100 yıldır beklenen lider Recep Tayyip Erdoğan’ın Partisi!

İnşallah bugün burada attığım bu adım hepimiz için, Amasya’mız için, milletimiz için hayırlara vesile olsun.

Geleceğimiz Aydınlık Olsun.

Adımlarımız Sabit Olsun.

Dostlarımız Daim Olsun....”

Hepinizi 14 Mayıs akşamı, Ak Partimizin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferine şahitlik etmeye davet ediyorum.  Diyerek sözlerini tamamladı. Toplantıya başta ve Amasyalılar yoğun katılım sağladı. Ayrıca Amasya teşkilatı Şimşek’i yalnız bırakmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *