reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.124,69 %0.001
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Parçalı az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET Şenol: Engelli olmak onlar için bir kusur değildir

Şenol: Engelli olmak onlar için bir kusur değildir

Merzifon Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Şenol, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Merzifon Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Ayten Altunkaynak'ı ziyaret etti.

Haberleri

"Engelli vatandaşlarımızın güzel bir hayat sürdürmeleri ancak toplumsal duyarlığın oluşturması ile mümkündür" diyen Şenol, "Sosyal bir belediye olmanın en önemli unsurlarından birisi de engelli vatandaşlarımızın ekonomik sosyal ve kültürel sorunlarının çözülmesi ve engellilerin üreterek toplumsal yaşama kazandırılmasıdır" dedi.

Başkan adayı Şenol "Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli kardeşlerimizin eğitimden, sağlığa, iş hayatından, kültür ve sanata, ulaşımdan sosyal desteğe kadar çok ciddi ve çözüm bekleyen sorunları bulunmaktadır. Bu sorunlar sadece engelli yurttaşlarımızın değil, çevrenin, toplumun, ailelerin ve yerel yönetimlerin ortak sorunudur. Engelli olmak onlar için bir kusur değildir. Göreve geldiğimizde onlara fırsat eşitliğini tanıyan uygulama içinde olacağız. Yaşamın her alanında aktif bir hayat sürmeleri en doğal hakları olan engelli dostlarımızın her zaman yanlarında ve destekçisi olacağız. Herkesin birer engelli adayı olduğunu hatırlatarak bu konudaki hassasiyetin daha da artması dileklerimle bütün engelli dostlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde özel arkadaşlarımızın yanında olduk engelsiz Yarınlar temennisi diliyorum” dedi.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *