Sağlık Bakanlığı tarafından 31 adet anlaşması yapılan Bilgisayarlı Tomografi cihazları ile ilgili Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi tarafından vatandaşların daha hızlı, güvenilir ve daha kaliteli hizmet almaları amacıyla talep edilen cihaz hastaneye kazandırılıyor.
Konuya ilişkin bilgi veren AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, vatandaşların hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet almaları amacıyla talep edilen ve Sağlık Bakanlığı’ndan takiplerini yaptıkları Yeni Nesil Bilgisayarlı Tomografi cihazının sözünü aldıklarını belirterek, “Yaklaşık 5 Milyon TL yatırımla 16 kanallı, daha az gürültü, daha iyi görüntü kalitesi ve daha kısa sürede çekim yapabilen, şehrimize ve hastanemize sağlık alanında değer katacak cihazımızın 10. Ayda kurulumu tamamlanacak olup, sürecin takipçisi olacağız” dedi.
Başkan Kuzucu, açıklamasının devamında; “Cihazımızın hastanemize kazandırılmasında büyük gayret gösteren milletvekillerimize, il başkanımıza, bakanlık bürokratlarımıza ve talebimizi geri çevirmeyen kıymetli bakanımıza hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.