reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.367,93 %0.932
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET DEMOKRAT PARTİ 77 YAŞINDA

DEMOKRAT PARTİ 77 YAŞINDA

Demokrat Parti Merzifon İlçe Başkanı Muzaffer Harputlu, partisinin 77’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Türkiye’nin bir demokrasi tarihi varsa bunun Demokrat Parti sayesinde olduğunu söyleyen Merzifon İlçe Başkanı Muzaffer Harputlu, “77 yıl, koca bir ömür aslında. Anlatmak zor belki ama anlamak zor değil. Koca bir ülkenin her köşesinde hizmetleri ile imzasını atmış bir koca çınar Demokrat Parti. Dahası bugün en temel tartışmalarımızın bile 75 sene önce cevabını vererek, bu ülkenin en temel sorununun demokrasi olduğunu söyleyerek dahi büyük bir hizmet vermiştir” dedi.

DP Merzifon İlçe Başkanı Muzaffer Harputlu yaptığı basın açıklamasının devamında; “Türkiye’nin bir demokrasi tarihi varsa bu Demokrat Parti sayesindedir. Dahası bugün tartışılabilecek kadar dahi olsa var olan demokrasinin harcını bürokratlar karmıştır. Kaynakları yeterli, üretim araçları yetkin, üreticisi istekli Türkiye’nin yaşadığı kriz sadece ve sadece gelmeyen adalet ve işlemeyen demokrasi temellidir.

Bu vesileyle ülkesine hizmet etmiş, vefat etmiş devlet büyüklerimize Allah’tan rahmet diler, yaşayanlara ömür boyu sağlık ve mutluluklar dilerim. Ülkemizin yeniden Demokrat Parti iktidarının hizmetleriyle buluşmasını aziz milletine ve devletine hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyorum, siyaset yapmak isteyen hemşehrilerimizi Demokrat Parti çatısı altına davet ediyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *