Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merzifon İlçe Başkanı Hüseyin Saka, 31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri dolayısıyla İl Genel Meclisi üyesi adayları ile aylardır çalmadık kapı, girmedik köy, hane, sıkılmadık el, dertleşilmemiş gönül bırakmamaya gayret gösterdiklerini söyledi.
MHP Merzifon İlçe Başkanı Saka açıklamasında, “Alanında uzman, halkın tamda kendisi, kendi içlerinden, Hasan müdürü, Mustafa muhtarı, Ali şefi, Ekrem abisi, bizim Ömer’i oldular. Merzifon’a köylerine hizmet götürme, hizmet etme heyecanı ile insan üstü gayretle mücadele veriyorlar” dedi.
İl Genel Meclis üyelerinin 24 saat ulaşılır olacaklarını da dile getiren MHP Merzifon İlçe Başkanı Hüseyin Saka, “Buradan taahhüt ediyorum ve söz veriyorum. İl Genel Meclis üyelerimiz 24 saat ulaşılır olacaklar. Getirilecek her hizmetin takipçisi ve inatçısı olacaklar. Sizin üstünüz değil, hizmetkarınız olacaklar. Artık bahaneler yok, olmuyorlar yok, liyakat var, inat var, hizmet var, kardeşlik var. Sizler adaylarınızı güçlü bir şekilde destekleyip Amasya’ya gönderdiğiniz taktirde Amasya’da çözüme kavuşmayan işlerde arkanızda dağ gibi Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli var. Şimdi hizmet zamanı. Şimdi görev zamanı. Şimdi inat, inanç, başarı zamanı. Şimdi Milliyetçi Hareket zamanı. Yiğitler meydanda yanı başınızda. Haydi Merzifon şimdi destek zamanı. Tamda bugün bizimle yürü Merzifon” dedi.