reklam
reklam
38,0765 %0.4
43,1822 %1.26
3.960,22 % 2,29
83.862,00 %5.358
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Yağmur ve kar
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET Amasya'da Aşık güven tazeledi

Amasya'da Aşık güven tazeledi

Haberleri

AK Parti Amasya 7. Olağan Gençlik Kolları Kongresi, mevcut başkan Mehmet Aşık'ın tek aday olarak katıldığı seçimle yapıldı. Kongre sonucunda Başkan Mehmet Aşık, yeniden AK Parti Amasya İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Amasya 7. Olağan Gençlik Kolları Kongresi, Geçmiş Dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla hafta sonu gerçekleşti.
Amasya Belediyesi Kültür Merkezi'nde "Gençliğinle Amasya’ya yön ver" sloganıyla düzenlenen Adalet ve Kalkınma Partisi Amasya 7. Olağan Gençlik Kolları Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Tek aday tek liste şeklinde girilen kongrede Başkan Mehmet Aşık güven tazeleyerek yeniden AK Parti Amasya İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçildi.
Kongrede sonrasında konuşma yapan AK Parti Amasya İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aşık, "Kadim şehrimiz Amasya'mıza olan aşkımız bu güzel memleketin insanlarına olan sevdamızla başladı. Anaların duasından, çocukların sevgisinden aldığımız kararlılık ve inançla, karşısında durulamaz bir gönül bağı ile yolumuza devam ediyoruz. Bir önceki Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımlarıyla büyük coşku ve heyecanla gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan İl Gençlik Kolları Kongremizin güzel şehrimiz Amasya'mıza ve Amasya'mızın gençlerine hayırlı olmasını diliyorum. Bu büyük davaya gönül veren tüm yol arkadaşlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim gençliğimizin enerjisini ve azmini daim kılsın" ifadelerini kullandı.
Kongreye eski bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yanı sıra AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez, AK Parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto, AK Parti Amasya İl Kadın Kolları Başkanı Mesudiye Altun Gürlevik ve partililer katıldı.

Amasya'da Aşık güven tazeledi 1
1 / 1
KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *