reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.367,93 %0.932
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET AK PARTİ TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIRLANIYOR

AK PARTİ TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIRLANIYOR

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat Akademisi "Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı" Amasya’da yapıldı.

Amasya Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa eğitimciler, Prof Dr. Recep Akdağ, Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Gazeteci yazar Ersin Çelik, Prof. Dr. Mehmet Şahin, Amasya Ak Parti Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Ak Parti İl Başkan Vekili Ahmet Hatipoğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Galip Uzun, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Mesudiye Altun Gürlevik, il, ilçe teşkilatı olmak üzere üç ana kademe katıldı.

Eğitim programının hedefinin Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubunun motivasyonunu ve inancını yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlamak olduğunu kaydeden İl Başkan Vekili Hatipoğlu, “AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlediğimiz Teşkilat Akademisi eğitimleri, 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsadı.

Bu kapsamda 93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler verildi. Eğitimlerimizin ana teması “Türkiye Yüzyılı” oldu. İlk eğitimlerimiz 5-6 Kasım tarihlerinde Amasya’mızın da içinde bulunduğu 34 ilde gerçekleştirdik. Eğitim programımızın hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmaktı.

Gerçekleştirdiğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, her ilimizde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimiz programa alındı.

Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirmiştik. Bu ise 3. dönemi oldu. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından verildi.

Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim verdi.

AK Parti; yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyılı’na hazırlanırken eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine oluyor.

Eğitimimiz için Amasya’mızda bulunan eğitimcilerimiz Prof Dr. Recep Akdağ, Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Gazeteci yazar Ersin Çelik, Prof. Dr. Mehmet Şahin ve tüm katılan teşkilatımıza teşekkür ederiz’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *