reklam
reklam
38,0765 %0.4
43,1822 %1.26
3.960,22 % 2,29
83.862,00 %5.358
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Yağmur ve kar
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET AK PARTİ SİYASETİ, ESER VE HİZMET SİYASETİDİR

AK PARTİ SİYASETİ, ESER VE HİZMET SİYASETİDİR

AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, gazetemize yaptığı açıklamada, içerisinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıların geride kalacağını, büyük ve güçlü Türkiye’nin hep birlikte inşa edilerek milletin huzura kavuşacağını söyledi.

AK Parti’nin milletin partisi olduğunu söyleyen Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, AK Parti'yi kuran da, iktidara getiren de, girdiği 15 seçimin tamamından sandıktan birinci çıkaran da, verdiği her mücadelede dimdik yanında durarak başarıya ulaşmasını sağlayan da millet olduğunu söyledi.

AK Parti siyasetinin eser ve hizmet siyaseti olduğunu da söyleyen Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, AK Parti kadrolarının teşkilatından, vekiline ve belediye başkanına kadar tüm kademeleri ile millete hizmetkar olmak için göreve talip olmuş insanlardan oluştuğunu kaydetti.

AK Parti’nin 20 yılına damga vuran tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Kuzucu, “AK Parti ailesi içinde yer alan her bir kardeşimin Türkiye'nin son 20 yılında elde edilen her bir kazanımda, her bir başarıda, her bir zaferde payı vardır, katkısı vardır, rolü vardır, hakkı vardır. Partimizi medeniyetimizin, tarihimizin ve ülkemizin tüm birikimini ortaya koyan bir büyük resim olarak değerlendiriyoruz” dedi.

Vatandaşın AK Parti’yi kendi evi gibi görmesini isteyen Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, “Türkiye'nin en büyük siyasi teşekkülü, dünyanın da belki en büyük sivil toplum hareketi olan bu parti sizlerin evidir. İnsan kendi evine gitmek, kendi evine sahip çıkmak, kendi evini geliştirmek, büyütmek, güçlendirmek için herhalde davet beklemez” diye konuştu.

AK Parti ailesinin her bir ferdinin muhalefetin tümünü cebinden çıkartacak birikime, enerjiye, dirayete, kabiliyete sahip olduğunu iddia eden Kuzucu, “İnşallah 2023 Haziran'ında seçim zaferini beraberce kutlayacak, ülkemizi 2053 taşıyacak yolun taşlarını hep birlikte inşallah döşeyeceğiz. Bu doğrultuda Merzifonlu hemşehrilerimizin göstereceği gayretler için şimdiden her birinize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim doğruların yardımcısıdır” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *