reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.112,19 %0.65
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SAĞLIK ÇORUM ÖZEL HASTANESİ KADROSUNA 2. GÖZ HASTALIKLARI UZMANINI BAŞLATTI

ÇORUM ÖZEL HASTANESİ KADROSUNA 2. GÖZ HASTALIKLARI UZMANINI BAŞLATTI

Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi. Çorum Özel Hastanesi, Göz Hastalıkları kadrosuna Opr. Dr. Abdulkadir Büküş’ü ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

Göz Hastalıkları bölümü hastane ve Çorum için önemli branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Göz Hastalıkları bölümü için Opr. Dr. Abdulkadir Büküş’ü kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

Göz Hastalıkları Bölümünde 2 hekimle halkımıza hizmet veriyoruz. Kadromuzda Prof. Dr. Mustafa Durmuş ve Opr. Dr. Abdulkadir Büküş olmak üzere deneyimli ve alanında uzman hekimlerle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini,  hizmet çeşitliliğini ve uzman doktor sayısını arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır. Kadromuzu da deneyimli ve ünvanlı hekimlerle güçlendirerek halkımıza hizmette sınır tanımayacağız’’ diye konuştu.

Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Abdulkadir Büküş, Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına yani hemşerilerine hizmet vermekten gurur duyduğunu belirterek, Hastane’nin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Opr. Dr. Abdulkadir Büküş, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.

Opr. Dr. Abdulkadir Büküş 1988 yılında Çorum-Alaca’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Alaca’da, lise öğrenimini Çorum Fen Lisesinde tamamladı. 2012 yılında Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinden mezun oldu. Uzmanlık İhtisasını 2017 yılında Konya eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlamıştır. 2017-2022 yılları arasında Alaca Devlet Hastanesinde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmıştır. Haziran 2022 itibariyle Çorum Özel Hastanesinde görev almaya başlamıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Abdulkadir Büküş Çorum Özel Hastanesinde hastalarına aşağıdaki alanlarda hizmet verecektir.

Katarakt Cerrahisi (göz içi lens yerleştirme, akıllı lens tekniği, lens kaymalarında düzeltme, bebek ve çocuk katarakt tedavileri)

Glokom – Göz Tansiyonu takip ve Tedavisi (teşhis, ilaçla tedavi ve gerekirse ameliyatla tedavi)

Şaşılık Takip ve Tedavisi (çocukluk döneminde erken teşhis, erken ameliyat, göz tembelliği, prizmatik gözlük)

Gözyaşı Yolları Hastalıkları (bebeklik döneminde sondalama, yetişkin hastalarda DSR ameliyatı)

Göz Kapağı Hastalıkları Tedavisi ve Estetiği (Göz Kapağı Düşüklüğü tedavisi, kapağın içe dönmesi tedavisi, kapağın dışa dönmesi tedavisi, kapaktaki yağ fıtıklaşması tedavisi, kapak ve çevresindeki her türlü tümör ve kist tedavisi, kapak estetiği)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *