Sağlık Bakanlığının “Yaşama Yol Ver” kampanyası çerçevesinde Amasya İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı ekipler tarafından minik öğrencilere eğitim verildi.
Sağlık Bakanlığı tarafından gereksiz yere 112 Acil Servis hattının aranmaması ve trafikte ambulansa geçiş önceliği verilmesine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla yürütülen kampanya devam ediyor. “Yaşama Yol Ver” kampanyası çerçevesinde Amasya İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı acil tıp teknikerleri Tuğgeneral Hikmet Akıncı İlköğretim Okulu ve Şehit Veysel Aslan İlköğretim Okulu'nda 1. sınıf ve Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.
Çocuklara acil durumların neler olduğu ve nasıl davranılması gerektiği konusunu anlatan ekipler, ambulansın iç donanımı hakkında bilgi verdi.