reklam
reklam
38,4258 %0.21
43,7941 %-0.04
4.083,39 % -1,12
95.121,94 %1.656
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Kapalı
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Ziyaret Belediyesi’nden Dere Temizliğiyle Huzur ve Güvenlik Adımı

Ziyaret Belediyesi’nden Dere Temizliğiyle Huzur ve Güvenlik Adımı

Ziyaret Beldesi’nde vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla başlatılan dere temizlik çalışmaları tamamlandı, yeni etaplar için çalışmalar sürüyor.

Haberleri

Ziyaret Belediyesi, belde genelinde vatandaşların güvenliği, çevre düzeni ve olası taşkın risklerinin önlenmesi amacıyla başlattığı dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Dikenli Dere, gölet çevresi ve Ziyaret İlkokulu ile Ortaokulu çevresinde bulunan derelerde gerçekleştirilen temizlik ve düzenleme çalışmaları başarıyla tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.
Belediye Başkanı Ahmet Kemal Dayıoğlu yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini korumak, muhtemel zararları ve rusubat taşınımını önlemek amacıyla başlattığımız çalışmalarımız tamamlanmış olup halkımıza hayırlı olsun. Temizlenen dere yatakları sayesinde su akışı daha sağlıklı hale getirilmiş, taşkın riski minimize edilmiştir." ifadelerini kullandı.
Açıklamada ayrıca, Ziyaret Beldesi’nde 2. ve 3. Etap TOKİ konutlarının bulunduğu bölgelerdeki dere yataklarında da temizlik ve düzenleme çalışmalarının başlatıldığı bildirildi. Bu bölgelerdeki çalışmaların da kısa süre içinde tamamlanarak hizmete sunulacağı belirtildi.
Belediye ekipleri tarafından titizlikle yürütülen bu çalışmalarla birlikte hem çevre sağlığı korunmakta hem de vatandaşların yaşam kalitesi artırılmaktadır. Başkan Dayıoğlu, beldenin her köşesinde benzer çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak, destek veren tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *