Taşova Belediyesi’nin 2025 yılı Nisan ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ömer Özalp’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Taşova Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya, meclis üyeleri ve belediyeye bağlı birim müdürleri katılım sağladı.
Toplantıda, ilçeye yönelik projeler, yatırımlar ve belediye hizmetlerinin mevcut durumu değerlendirildi. Gündem maddeleri arasında imar düzenlemeleri, sosyal projeler, altyapı çalışmaları ve belediye bünyesindeki hizmetlerin iyileştirilmesine yönelik teklifler yer aldı. Belediye meclis üyeleri, görüşülen maddeler üzerine fikir alışverişinde bulunarak önerilerini sundu.
Belediye Başkanı Ömer Özalp, toplantının ardından yaptığı açıklamada, meclis çalışmalarıyla Taşova’nın gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Başkan Özalp, “Aldığımız kararların ilçemize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Şeffaf, katılımcı ve hizmet odaklı bir anlayışla Taşova için çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Nisan ayı Meclis Toplantısı, katılımcıların ortak katkısıyla verimli bir şekilde tamamlanırken, alınan kararların önümüzdeki süreçte ilçede hayata geçirilecek projelere yön vermesi bekleniyor.
