Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Samsun’da düzenlenen mitinge dair değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kargı, yıllardır siyasetin içinde olduğunu ve birçok mitingde yer aldığını belirterek, Samsun’daki mitingin coşkusunun ve katılımın bugüne kadar tanıklık ettikleri arasında en etkileyici olanı olduğunu ifade etti.

“Muhteşemsin Samsun!” başlığı altında açıklamada bulunan Başkan Alp Kargı, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Samsun mitinginde yanındaydık. Yıllardan beri bu işin içerisinde mesai harcıyorum, Samsun da dahil sayısız mitinge katıldım ama bugün Samsun’daki kadar tarifsiz coşku, büyük inanç görmedim.” dedi.

Başkan Kargı, bu yüksek katılım ve heyecanın partinin geleceğine olan inancı pekiştirdiğini belirterek, “Bu coşku ve inanç, inandığımız yolda bizi bir kez daha motive etti, bize bir kez daha güç verdi. Samsun’da vatandaşlarımızın sergilediği bu sahiplenme, değişim ve umut yolculuğumuzun ne kadar doğru bir hatta ilerlediğinin de açık bir göstergesidir.” ifadelerine yer verdi.
