Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Müftülük tarafından düzenlenen Ekim ayı mutad personel toplantısına katıldı.
Merzifon Müftülüğü Hafızlık Kız Kur’an Kursu Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Ali Güldoğan, İlçe Müftüsü Abdülhamid Pehlivan, Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Vaizler, Kur'an Kursu Öğreticileri, İmam-Hatipler, Müezzin-Kayyımlar ve daire personeli katıldı.
Kaymakam Ali Güldoğan, Müftülük çalışanlarıyla beraber olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek 'Din görevlileri görev yaptıkları yerlerde toplumun önderleridir. Yapmış olduğunuz görev itibariyle çok büyük bir sorumluluğu üstlendiniz” dedi.
Cami görevlileri görev mahallerinde gerçekleştirmiş oldukları cami içi din hizmetleriyle beraber cami dışı hizmetlerde de aktif rol almalarını, görev bölgelerindeki her türlü sorundan haberdar olmalarını ve çözüm için ilgili mercilerle temasa geçmelerini isteyen Kaymakam Güldoğan, Pandemi dönemindeki din görevlilerinin ortaya koyduğu çalışmalarına da değinenerek, bundan sonrada verilecek desteğin önemine değindi.
Kaymakam Güldoğan, daha sonra Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu binasında bulunan 4-6 yaş sınıfında incelemelerde bulunarak, İlçe Müftüsü Abdülhamid Pehlivan’dan bilgi aldı.