reklam
reklam
38,0765 %0.4
43,1822 %1.26
3.960,22 % 2,29
83.862,00 %5.358
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Yağmur ve kar
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM ESNAFIN UMUDU OKULLARIN AÇILMASI

ESNAFIN UMUDU OKULLARIN AÇILMASI

Merzifon’da giyim üzerine 40 yıldır hizmet veren Soykanlar Giyim Mağazası sahibi Ramazan Soykan, 6 Eylül tarihinde yüz yüze eğitime başlayacak okulların tamamının üniformalarının satışının yapıldığını söyledi.

Mağazalarında sadece okul üniformalarının değil, bay – bayan üzerine giyimin de bulunduğunu söyleyen Ramazan Soykan, “Soykanlar Giyim olarak 40 senedir Merzifon halkına hizmet vermekteyiz. Mağazamızda bay bayan giyim satışlarımız bulunmaktadır. İlkokul, ortaokul, lise tüm okulların kız ve erkek kıyafetleri eksiksiz olarak tamamı mevcuttur. Sektörümüzde önemli olan şeyin müşteriye güven vermek olduğunu düşünüyorum. İşini doğru dürüst bir şekilde yaparsan ticaretin sürekli olur. Biz bu yıllar içerisinde bu güveni sağladığımız kanaatindeyim” dedi.

Pandemi sürecinin sektörü ciddi anlamda olumsuz etkilediğini de söyleyen Soykanlar Giyim mağazası sahibi Ramazan Soykan, “Pandemi süreci bizim sektörü ciddi anlamda olumsuz etkiledi. Her sektör gibi sıkıntılı dönemlerden geçtik. Kapanmalarımız oldu. Vatandaşların büyük çoğunluğu yasakların olması dâhilinde evlerden çıkamadı. Bu süreçte insanlar internetten alışveriş yapmayı tercih ettiler. Tabi okul kıyafet satışları açısından da bizi olumsuz etkiledi. Geçen sene aldığımız okul ürünleri bu süreçte elimizde kaldı. Okulların açılmasında ki en büyük faktör aşılanmadır. Bu sene aşı konusunda hızlandığımız için okulların açılması kesinleşti. Tabi okulların açılması ile de satışlarımızın olumlu yönde ilerleyeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *