Merzifon’da giyim üzerine 40 yıldır hizmet veren Soykanlar Giyim Mağazası sahibi Ramazan Soykan, 6 Eylül tarihinde yüz yüze eğitime başlayacak okulların tamamının üniformalarının satışının yapıldığını söyledi.
Mağazalarında sadece okul üniformalarının değil, bay – bayan üzerine giyimin de bulunduğunu söyleyen Ramazan Soykan, “Soykanlar Giyim olarak 40 senedir Merzifon halkına hizmet vermekteyiz. Mağazamızda bay bayan giyim satışlarımız bulunmaktadır. İlkokul, ortaokul, lise tüm okulların kız ve erkek kıyafetleri eksiksiz olarak tamamı mevcuttur. Sektörümüzde önemli olan şeyin müşteriye güven vermek olduğunu düşünüyorum. İşini doğru dürüst bir şekilde yaparsan ticaretin sürekli olur. Biz bu yıllar içerisinde bu güveni sağladığımız kanaatindeyim” dedi.
Pandemi sürecinin sektörü ciddi anlamda olumsuz etkilediğini de söyleyen Soykanlar Giyim mağazası sahibi Ramazan Soykan, “Pandemi süreci bizim sektörü ciddi anlamda olumsuz etkiledi. Her sektör gibi sıkıntılı dönemlerden geçtik. Kapanmalarımız oldu. Vatandaşların büyük çoğunluğu yasakların olması dâhilinde evlerden çıkamadı. Bu süreçte insanlar internetten alışveriş yapmayı tercih ettiler. Tabi okul kıyafet satışları açısından da bizi olumsuz etkiledi. Geçen sene aldığımız okul ürünleri bu süreçte elimizde kaldı. Okulların açılmasında ki en büyük faktör aşılanmadır. Bu sene aşı konusunda hızlandığımız için okulların açılması kesinleşti. Tabi okulların açılması ile de satışlarımızın olumlu yönde ilerleyeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.