Doğa Hareketleri Araştırma Derneği (DOHAD) Başkanı Fuat Agalday, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı'ya ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette, 2018 yılında Merzifon Belediyesi ve DOHAD arasında imzalanan protokol kapsamında kurulan Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Görüşme ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Alp Kargı, deprem gerçeğiyle yaşayan bir ülkede erken uyarı sistemlerinin gelişmesinin büyük önem taşıdığını belirtti. 2018 yılında başlatılan bu projenin, yapay zeka teknolojilerinin desteğiyle daha ileri bir noktaya ulaştığını ifade eden Başkan Kargı, Merzifon’daki dört izleme istasyonunun artık daha güvenilir veriler sunduğunu ve bölge halkının güvenliğine katkı sağladığını söyledi.
Başkan Kargı, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederek, projenin daha da gelişmesi için iş birliğinin devam edeceğini belirtti.

KAYNAK: Nedime Soku

Kutlubey Müzik Şöleni’nde Yetenekler Sahne Aldı
#EĞİTİM / 19 Nisan 2025

Siyasi Rakiplerin Mavi Beyaz Dostluğu!
#SİYASET / 19 Nisan 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *