12-22 Haziran Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali Etkinlikleri kapsamında “Cumhuriyet Kadınları Bandosu" yürüyüşü gerçekleştirildi.
Samsun'un Atakum Belediyesi bünyesinde hemşire, öğretmen, öğrenci gibi farklı kesimlerden kadın katılımcıların oluşturduğu Cumhuriyet Kadınları Bando Takımı izleyicilerden büyük ilgi ve beğeni topladı.
Amasya İstasyon Köprü’sünde başlayan ve Yavuz Selim Meydanı’nda sona eren yürüyüşe Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi ve vatandaşlar katılım sağladı.
Yürüyüş sonrasında Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi; “Amasya Tamimi’nin 105. Yılına ve Amasya’mıza yakışır bir festival gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. 12-22 Haziran Amasya Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivalimiz kapsamında ‘Cumhuriyet Kadınları Bandosu’ bizlere eşlik etti. Bu muhteşem gösteri için kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.