reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.124,69 %0.001
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Parçalı az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM CAJUN CORNER MERZİFON ŞUBESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

CAJUN CORNER MERZİFON ŞUBESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Emir Ömer Çelik, ülke geneline dağılan ve kısa sürede zirveye yerleşen Cajun Corner adlı Fast Foot zincirinin bir şubesi olan işletmesini Merzifon içle halkı ile buluşturdu. Kısa sürede birbirinden enfes soslarla hazırlanmış yiyecekleri ile başta gençler olmak üzere her kesimden insan için vazgeçilmez bir mekân haline geldi.

Kafeler caddesinde faaliyette olan Cajun Corner şube yetkilisi Emir Ömer Çelik, gazetemize işletme hakkında bilgiler verdi. Çelik, “SAM Hayvancılık Gıda Tarım Ltd. Şirketinin müdürüyüm. Mert Atay şirketimizin sahibidir. Bizim esas faaliyet konumuz içecek üretimidir. Gümüşhacıköy’de alkollü içecek üretimini sağlıyoruz. İşletmemizi Merzifon’da bir şube olarak açtık. Cajun Corner bir Franchising. Firma sahibi Ahmet Şef, Cajun baharatını kendine göre yorumlayıp tavuk ile buluşturuyor. Bu lezzetin patentini alıyor ve Ankara’da bir şube, iki şube derken şu anda Türkiye’de 53 şubeyi faaliyete geçiriyor. Biz de 46. şubesiyiz. Merzifon’da fast food konsepti olmadığını gördükten sonra özellikle kafeler caddesinde bu projeyi hayata geçirmeyi düşündük. Cajun Corner yetkilileri ile görüştük, sözleşmeleri imzaladık ve faaliyetlerimize başladık. Umarım Merzifon için de bizim için de güzel olur. Cajun Corner, sabah 10.00’da açılıyor, gece 12.00’da kapanıyor. İşletmemizde 3 garson, 3 aşçı, 2 motor kurye elemanı toplamda 8 kişi çalışıyor. Motorlu kurye ile 14 saat hizmet veriyoruz. Biz motor hizmetimizi dışarıdan alıyoruz. Taşeron bir firma var, oraya başvuruyorsunuz. Size istediğiniz gün, istediğiniz sayıda motor elemanı sağlıyor. Ay sonunda faturalandırıyor, siz de ona göre ödeme yapıyorsunuz. Böyle bir hizmet veren Türk Jet firması var. Köfteci Yusuf, Trendyol dağıtımını yapıyorlar. Çok güzel bir imkân sağlıyorlar. Biz de bu imkândan yararlanıyoruz. Biz Yemeksepeti ve Getir uygulamalarında varız. Uygulamaları aktif olarak kullanıyoruz.  Yine dükkân telefon numarasından bizleri arayan müşterilerimize de motorla paket servisimizi sağlıyoruz.” dedi.

Merzifon’da en çok talep gören yiyeceğin Cajun baharatlı tavuk sepeti olduğunu söyleyen Emir Ömer Çelik, “Cajun Corner özellikle Meksika mutfağı ağırlıklıdır. İşletmemizde Cajun baharatlı tavuk sepetimiz en çok tercih edilen yemeğimizdir. Kullandığımız tavuk eti ise, tavuğun göğüs bölümü değil de iç bonfile denilen parçası var. Biraz pahalı ve her tavuktan yaklaşık 100 gram çıkan bir parçadır. Hayvanın en yumuşak bölümü bizim pane harcımız ile buluştuğu zaman hem farklı hem de lezzetli bir tat ortaya çıkıyor. Tavuğun bu parçasını Suluova’da özel olarak ürettiriyoruz. Çünkü birçok yerde üretilemeyen bir parçadır. Çarşıda herhangi bir tavukçuda bu parçayı bulamıyorsunuz. Baharatımız çok değişik bir baharattır. Bizim halkımızda biliyorsunuz baharatlı yiyecekleri seviyor. Onun için Cajun baharatlı tavuk sepetimizi Merzifon halkı sevdi” ifadelerini kullandı. 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *