reklam
reklam
38,2908 %0.07
43,7402 %0.08
4.083,73 % -1,85
93.782,60 %5.801
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Kapalı
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Amasya’da Kamu Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Amasya’da Kamu Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Amasya Valisi Önder Bakan başkanlığında, kamu hizmetlerinin değerlendirilmesine yönelik geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.

Haberleri

Amasya Valisi Önder Bakan’ın başkanlığında, il genelinde yürütülen kamu hizmetlerinin değerlendirilmesine yönelik önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcıları ve ilçe kaymakamları katılım sağladı.
Valilik makamında düzenlenen programda, vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin kalitesi, erişilebilirliği ve verimliliği masaya yatırıldı. Toplantıda özellikle eğitim, sağlık, güvenlik, ulaşım, sosyal yardımlar ve kamu yatırımları başta olmak üzere birçok alandaki mevcut durum ele alındı.
Amasya Valisi Önder Bakan toplantıda yaptığı konuşmada, “Amacımız; devletimizin hizmetlerini halkımıza en etkin, verimli ve hızlı şekilde ulaştırmaktır. Kamu kurumlarımızın vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket etmesi, devlet-vatandaş bağının daha da güçlenmesini sağlayacaktır” dedi.
Toplantıda, ilçe kaymakamları da kendi bölgelerindeki kamu hizmetlerine dair mevcut durumları ve karşılaştıkları sorunları paylaşarak çözüm önerilerinde bulundu. Vali Bakan, hizmet kalitesini artıracak projeler için iş birliğinin önemini vurgularken, belirlenen sorunlara yönelik somut adımlar atılacağını belirtti.
Değerlendirme toplantısının ardından alınan kararlar doğrultusunda, Amasya genelinde kamu hizmetlerinin daha etkin ve hızlı şekilde sunulması için yeni adımlar atılması planlanıyor.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *