reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
84.589,95 %-0.972
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Parçalı az bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Vali Bakan’dan Banka Şubelerine Ziyaret

Vali Bakan’dan Banka Şubelerine Ziyaret

Amasya Valisi Önder Bakan, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası Merkez Şubelerini ziyaret ederek, şube müdürlerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Haberleri

Amasya Valisi Önder Bakan, kentte faaliyet gösteren Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası Merkez Şubelerini ziyaret ederek, bankaların çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret kapsamında, Halkbank Şube Müdürü Serhat Fazla, Vakıfbank Şube Müdürü Turan Koçak ve Ziraat Bankası Şube Müdürü Ömer Cengiz Karaçırak ile bir araya gelen Vali Önder Bakan, bankaların hizmetleri ve vatandaşlara sunulan finansal destekler üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Bankacılık Hizmetleri ve Ekonomik Destek Konuşuldu
Vali Bakan, ziyaret sırasında bankaların bölgedeki ekonomik gelişime katkıları, esnafa ve vatandaşlara sundukları kredi imkanları ile finansal destek hizmetleri hakkında bilgi aldı. Banka yöneticileri, kredi ve teşvik programları, yerel işletmelere sağlanan finansal kolaylıklar konusunda detaylı bilgilendirme yaparak, Amasya’daki ekonomik faaliyetlerin sürdürülebilirliğine dair görüşlerini paylaştılar.
Vali Önder Bakan, bankaların kent ekonomisine katkılarının önemli olduğunu belirterek, finans sektörünün güçlü bir yapıya sahip olmasının, yerel kalkınmaya büyük destek sağladığını ifade etti. Ziyaretlerin ardından, bankacılık sektöründe görev yapan tüm çalışanlara başarılar dileyen Vali Önder Bakan, vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması adına yapılan çalışmaları takdir ettiğini belirtti.
Gerçekleşen ziyaretlerin, kamu ve finans sektörü arasındaki iş birliğini güçlendirdiği ve Amasya’daki ekonomik gelişime katkı sunduğu vurgulandı.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *