reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
84.902,01 %0.002
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Parçalı az bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GENEL Uluslararası uyuşturucu çetesine ikinci dalga operasyon: Firari 4 şüpheli çiftlikte yakalandı

Uluslararası uyuşturucu çetesine ikinci dalga operasyon: Firari 4 şüpheli çiftlikte yakalandı

Uluslararası uyuşturucu ticareti yapan organize suç örgütüne yönelik Haziran ayında yapılan operasyonda firari olarak aranan çetenin kaçak 4 üyesi daha yakalandı. Yakalananlar arasında çete elebaşı Mert Orhan Ü.'nün ikinci adamı olan Servet S.'nin de bulunduğu öğrenildi.

Haberleri

Uluslararası uyuşturucu ticareti yapan organize suç örgütüne yönelik Haziran ayında yapılan operasyonda firari olarak aranan çetenin kaçak 4 üyesi daha yakalandı. Yakalananlar arasında çete elebaşı Mert Orhan Ü.'nün ikinci adamı olan Servet S.'nin de bulunduğu öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma doğrultusunda, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 7 Haziran'da İstanbul merkezli 12 ildeki "Kuyu-4" operasyonlarında çete lideri Mert Orhan Ü. de olmak üzere 62 şüpheli yakalanmıştı. O tarihte uluslararası uyuşturucu ticareti yapan ve birbirleriyle bağlantılı 4 organize suç örgütünün elebaşları Mert (Orhan) Ü., İbrahim K., Aydın R. ve Recep Ö.'nün de aralarında olduğu 62 şüphelinin yakalandığı operasyonda firari olarak aranan kişilere yönelik yeni bir çalışma gerçekleştirildi.

Polis, firari olarak aranan ve çete elebaşı Mert Orhan Ü. tarafından yurt dışından temin edilen kokain ve skunk başta olmak üzere uyuşturucu maddeleri Türkiye'nin diğer şehirlerine dağıtımını organize eden, suç örgütü adına silahlı eylemlerin yapılmasında rol oynadığı belirlenen Servet S.'nin, Beykoz'da bulunan bir çiftlik evinde saklandığını tespit etti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye basıldı. Dün yapılan operasyonda, Servet S., Hasan O., Mehmet T. ve Anıl K. adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Çiftlik evinde yapılan aramalarda ise susturuculu bir otomatik tüfek, 2 tabanca, bu silahlara ait 216 mermi ve 5 bin euro ile 9 bin 600 lira para ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü.

7 Haziran'daki ilk operasyonda çete elebaşları Mert Orhan Ü., İbrahim K., Aydın R. ve Recep Ö. de dahil 62 kişi yakalanmış, soruşturma doğrultusunda toplam değeri 11 milyar lirayı bulan 200 taşınmaz mal varlığına, 85 motorlu araca, 30 şirkete ait ortaklık paylarına ve şüphelilerin bütün bankacılık varlıklarına el konulmuştu.

 

Uluslararası uyuşturucu çetesine ikinci dalga operasyon: Firari 4 şüpheli çiftlikte yakalandı 1
1 / 1
KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *