Millî Eğitim Bakanlığı Başmüfettişi Atike Okur, Amasya Valisi Önder Bakan’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen nezaket ziyaretine İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu da eşlik etti.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Amasya’daki eğitim faaliyetleri, devam eden projeler ve özel eğitim çalışmaları üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. Başmüfettiş Atike Okur, Amasya’daki eğitim kurumlarında yürütülen başarılı çalışmaların yakından takip edildiğini belirterek, eğitimin kalitesini artırmaya yönelik uygulamaları takdirle karşıladıklarını ifade etti.
Vali Önder Bakan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Amasya’da eğitimin her alanında niteliği artırmak adına kurumlar arası iş birliğiyle yoğun bir çaba sarf edildiğini belirtti. Öğrenci, öğretmen ve idarecilerin ihtiyaçlarına duyarlı bir yaklaşımla hareket ettiklerini vurgulayan Vali Bakan, özellikle dezavantajlı gruplara yönelik eğitim politikalarına büyük önem verdiklerini kaydetti.
Ziyaretin sonunda taraflar, eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik yapılan çalışmaların sürdürüleceği yönünde temennilerini dile getirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

KAYNAK: Haber Merkezi

Başkan Sevindi: “Sürdürülebilir Bir Turizmi Düşünmeliyiz”
#SİYASET / 15 Nisan 2025

Amasya AK Parti Teşkilatı Gündemi Değerlendirdi
#SİYASET / 15 Nisan 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *