Amasya Valisi Önder Bakan ve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Amasya Gençlik Merkezi'nde düzenlenen iftar programında gençlerle bir araya geldi. Etkinliğe Vali Bakan, Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü, yerel protokol üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.
İftar öncesi konuşma yapan Vali Önder Bakan, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu belirterek, Amasya’nın genç nüfusuna verilen önemin altını çizdi. Eğitim, kültür ve spor alanlarında daha fazla imkan sağlanacağını ifade etti. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ise, bu tür etkinliklerin gençlerle sosyal dayanışmayı güçlendirmek adına önemli olduğunu söyledi. Ayrıca, Amasya’daki gençlerin gelişimine katkı sağlayacak projelerin hızla hayata geçirileceğini belirtti.
İftar yemeği sonrası, gençlerle sohbet eden Vali Bakan ve Bakan Yardımcısı, onların sorularını yanıtladı ve taleplerini dinledi. Katılımcılar, böyle anlamlı bir organizasyonda yer almak için heyecan duyduklarını dile getirdi.
Gençlik Merkezi'ndeki iftar programı, gençlerin devlet yetkilileriyle bir araya gelmesini sağlayarak, sosyal bağların güçlendirilmesine katkı sundu. Amasya'da bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi bekleniyor.


