Amasya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, öğrencilerle iftar yemeğinde buluşmaya devam ediyor.
İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen Amasya Güzel Sanatlar Lisesinde, öğrenciler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Okul idareci ve öğrencilerle iftar açan Müdür Türkmen öğrencilerle de sohbet edip onlara tavsiyelerde bulundu.
Kentte daha kaliteli eğitim için projeler gerçekleştirdiklerini, bu doğrultudaki çalışmalarının devam ettiğini belirten Müdür Türkmen, Pansiyonlarda kalan ve ailelerinden uzakta Ramazan geçiren öğrencilerimizle birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü ayı olan Ramazan’ın bereketini ve iftar sofralarımızın samimiyetini paylaşmak istediklerini ifade ederek öğrenci yurtlarında bizlere emanet olan gençlerimizle birer büyükleri olarak iftar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen, tüm millî eğitim camiasının çocukların geleceğe en güzel şekilde hazırlanmaları noktasında çalıştıklarını belirten Müdür Türkmen, Bakanlık ve Valilik himayelerinde yürütülen birçok projelerle öğrencilerin sosyal yönden gelişimlerine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.
Daha sonra Müdür Türkmen, iki haftası geride kalan Ramazan ayının birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ederken öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi. Ayrıca Müdür Türkmen, tüm öğrencilere şimdiden sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu./Amasya MEM