reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
85.367,93 %0.932
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Parçalı bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi EĞİTİM SULUOVALI SPORCU ÖĞRENCİLERDEN BAŞARI

SULUOVALI SPORCU ÖĞRENCİLERDEN BAŞARI

Suluova Şehit Recep İnce İmam Hatip Ortaokulunun bilek güreş takım ile satranç takımı Amasya ve Karadeniz bölge yarışmalarında derece aldı.

Şehit Recep İnce İmam Hatip Ortaokulu bilek güreşi takımında yer alan sporcu öğrenciler katıldıkları Karadeniz bölge müsabakalarında yıldız kızlar kategorisine damga vurdu. Öğrencilerden İrem Aktürk 40 kg sol kolda Karadeniz 4.’nsü, Ebrar Erbaş 65 kg sol kolda bölge 2.’ncisi ve Şüheda Hançer ise 40 kg sağ kolda bölge şampiyonu oldu. Başarılı Öğrenciler Kayseri’de yapılacak olan Bölge Finallerinde il ve ilçe ile okullarınıu temsil edeceklerdir.

Ayrıca Okulun Satranç takımı ise Okul Sporları Yıldız Kız Satranç İl 1’ncisi oldu ve bölge finallerinde Suluovayı temsil etmeye hak kazandılar.

Başarılı öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, hediyelerle ödüllendirdiği öğrencilere katılacakları yarışmalarda başarılar diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *