Milli Eğitim Bakanlığı, öncelikli hizmet verilebilmesi amacıyla kurumlarda, öğretmenlere yönelik kapasitede artış yapıldığını açıkladı.
Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bakanlığa bağlı öğretmenevi ve akşam sanat okullarında öğretmenlerin konaklama taleplerine daha hızlı cevap verilmesi amacıyla yeni bir karar alındı.
Alınan karara göre, Rezervasyon işlemlerinde öncelikli hizmet verilebilmesi amacıyla kurumlarda öğretmenlere yönelik kapasitede artış yapılarak, çevrim içi rezervasyon sistemlerinde öğretmenler için ayrılacak kontenjan oda kapasitesine göre kurumlara yazıyla bildirildi.
Bakanlığın aldığı karar uyarınca çevrim içi rezervasyon sistemlerinde, 25-39 oda kapasiteli kurumlarda en az 15 oda, 40-79 oda kapasiteli kurumlarda en az 30 oda, 80 oda ve üstü kapasiteli kurumlarda ise toplam oda sayısının en az yüzde 60'ı öğretmenlere tahsis edilecek.

KAYNAK: Meryem Altunay

Öğrencilerden Kaymakam Güneş’e Anlamlı Ziyaret
#EĞİTİM / 19 Nisan 2025

Rektör Turabi, İnönü Üniversitesi’nin 50. Yıl Kortej Yürüyüşüne Katıldı
#EĞİTİM / 19 Nisan 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *