Merzifon Belediyesi bünyesinde hizmet veren Prof. Dr. A. Haluk Özen Bilgi ve Öğrenme Merkezi bir etkinliğe daha imza attı.
Prof. Dr. A. Haluk Özen Bilgi ve Öğrenme Merkezi tarafından düzenlenen, "Şehrimi Fotoğraflıyorum" etkinliğine katılan çocuklar hem eğlendi, hem de ilçede bulunan tarihi eserler hakkında bilgilendiler.
Etkinlik sonrası katılımcılara teşekkür ederek bir açıklama yapan Merkez Görevlisi Eyüp Atıcıoğlu; “Şehrimi Fotoğraflıyorum, etkinliğimizde Merzifon’un tarihi ve turistlik yerlerini gezdik, gördük, çektik. Etkinliğimize fotoğrafçılık üzerine söyleşiler yaptık. Etkinlik kapsamında, Basmacı Konağı, Ulukuşlar Konağı, Papazın Evi, Ulu Camii, Kırkbadal, Han, Bedesten, Arasta, Dönertaş Meydanı, Paşa Camii, Cumhuriyet Meydanı, Saat Kulesi, Medrese, Akif Gülle Kültür Merkezi, Sami Baydar Yaşam Evi rotasında tarihi kavramları açıklayarak fotoğraflarımızı çektik. Yeni etkinliklerimizde çocuklarımızla gençlerimizle buluşmalarımız devam edecek” dedi.