2024 yılı LGS sonuçlarına göre Merzifon Fen Lisesi’ne girmeye hak kazanan Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Ortaokulu öğrencisi Oğuzhan Çelik, Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat'ı makamında ziyaret etti.
2024 yılı LGS sonuçlarına göre Merzifon Fen Lisesi’ne girmeye hak kazanan Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Ortaokulu öğrencisi Oğuzhan Çelik beraberinde Okul Müdürü Cengiz Dinç, Okul Aile Birliği Başkanı ve ailesi ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat'a ziyarette bulundu.
Ziyarette öğrenci ve ailesi ile sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, "LGS sınavında gösterdiğiniz azami gayret ve özverili çalışmalarınızın neticesi olan bu başarı için sizleri içtenlikle tebrik ediyorum. Öğrencimizin başarısında emeği geçen siz değerli aile bireylerine de teşekkür ederim. Bu süreçte gösterdiğiniz destek ve özveri sayesinde böylesine güzel bir sonuç elde edebildik. Son olarak bu zorlu sınav sürecinde öğrencilerimizden biran olsun desteğini esirgemeyen ve bu başarının mimarı olan kıymetli öğretmenlerimizi ve okul idaremizi de kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Ziyaret İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat'ın öğrenci Oğuzhan Çelik'e hediyesini takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *