Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Konya’nın Zengen Köyü’nde domates üretimi yapan çiftçilerin eylemine destek olmak amacıyla üreticilerle bir araya geldi.
Konya’nın Zengen Köyü’nde çiftçiler, artan girdi maliyetlerine ve çalıştıkları zor şartlara tepki göstermek için protesto eylemi düzenledi.
CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Konya Milletvekili Barış Bektaş, Ereğli Belediye Başkanı Ümit Akpınar ve Ereğli İlçe Başkanı Nejat Türktaş ile birlikte Konya’nın Zengen Köyü’nde domates üretimi yapan çiftçilerin eylemine destek olmak amacıyla üreticilerle bir araya geldi.
Ziyarette çiftçilerin yaşadığı sorunları dinleyen Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, “Çiftçilerimizin dediği gibi “üretmeyen toplum enflasyona mahkumdur.’’ Üreticilerimize destek vermeyen AKP, enflasyonun ve üreticilerimizin içine düştüğü durumun bir numaralı sorumlusudur” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Nedime Soku

Alev alan otomobile ilk müdahaleyi okul müdürü yaptı
#GÜNDEM / 21 Nisan 2025

Amasya’da Binler Gazze İçin Yürüdü: “Zalimlere Karşı Öfkemizi Diri Tutmalıyız”
#GÜNDEM / 20 Nisan 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *