Suluova Özel Gülbahçesi Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırladıkları özel gösterilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu’yu davet etti.
Suluova’da faaliyet gösteren Özel Gülbahçesi Anaokulu’nun minik öğrencileri, öğretmenleri ve okul yöneticileriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu’yu makamında ziyaret etti. Renkli ve samimi anların yaşandığı ziyarette öğrenciler, büyük bir heyecanla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladıkları gösterilere müdür Davu’yu davet etti.
Miniklerden Büyük Nezaket
Neşeli halleriyle müdürlük binasını renklendiren öğrenciler, ellerinde davetiye kartlarıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu’ya hazırladıkları program hakkında bilgi verdi. Gösterilerde dans, şiir, şarkı ve çeşitli sahne performansları yer alacağı öğrenildi.

Müdür Davu, bu anlamlı ve nezaket dolu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
“23 Nisan gibi anlamlı ve özel bir bayram öncesinde böylesine tatlı bir ziyaret almak bizleri çok mutlu etti. Başta bu güzel davranışları sergileyen öğrencilerimiz olmak üzere, onları hazırlayan öğretmenlerimize ve okul idarecilerine yürekten teşekkür ediyorum. Davetinize seve seve katılacağım.”
23 Nisan’a Renk Katacaklar
Özel Gülbahçesi Anaokulu’nun her yıl geleneksel olarak düzenlediği 23 Nisan gösterileri, bu yıl da büyük bir coşkuya sahne olacak. Okul yönetimi, velilerin ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşecek kutlama programına tüm Suluovalıları davet etti.

Eğitim ve Sevgiyle Büyüyen Nesiller
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, bu tür etkinliklerin çocukların sosyal gelişimine büyük katkı sağladığını, aynı zamanda milli değerlerin küçük yaşta içselleştirilmesine vesile olduğunu ifade etti. 23 Nisan gibi anlamlı bir bayramın çocukların gözünden kutlanmasının, geleceğe umut ve sevinçle bakmak açısından da önem taşıdığı vurgulandı.