reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
84.443,93 %-0.432
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET Karagöz, TBMM'den MEB önüne yürüyen CHP Heyeti'ne eşlik etti

Karagöz, TBMM'den MEB önüne yürüyen CHP Heyeti'ne eşlik etti

Haberleri

CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş koordinasyonunda TBMM'den Milli Eğitim Bakanlığı önüne yürüyen CHP Heyeti'ne eşlik etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş koordinasyonunda, genel başkan yardımcıları, grup başkanvekilleri ve milletvekillerinden oluşan CHP heyeti, eğitimdeki sorunlara dikkat çekmek amacıyla TBMM'den MEB önüne yürüdü.
Yürüyüşe katılan Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili Reşat Karagöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gölge Milli Eğitim Bakanımız ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Suat Özçağdaş ile Grup Başkanvekilimiz Sayın Murat Emir'in öğretmenlerimizi atamayarak umutsuzluğa terk eden, okullara temizlik-güvenlik görevlilerini görevlendirmeyen ve öğrencilerimize bir öğün ücretsiz yemeği çok gören Saray Hükümetine karşı düzenlediği basın toplantısına CHP Grubu olarak katıldık. Cumhuriyet Halk Partisi olarak öğrencilerimizin ücretsiz, laik, çağdaş ve bilimsel eğitime ulaşma hakkını her zaman savunacağız. Öğrencilerimizin temiz, güvenlikli okullarda karınları tok bir şekilde eğitim alması için elimizden ne geliyorsa yapacağız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *