31 Mart 2024 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Gümüşhacıköy Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Zehra Özyol'un aday tanıtım toplantısına katılan Milletvekili Reşat Karagöz burada bir de konuşma yaptı.
Birlik ve beraberliğin her türlü platformda sürdürülmesi gerektiğini söyleyen CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, “Bu gün burada İl örgütü olarak hep beraberiz. Birbirinden kıymetli önceki dönem il başkanlarımız. İlçe başkanlarımız yöneticilerimiz var. Biz hep beraber bir bütünüz. Bu birlikteliğimizi her platform da sürdürmek zorundayız. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti hiçte iyi yönetilmiyor. Çok zorlu bir meclis çalışması sonrasında yılbaşı öncesinde buradayım. Hepinizin yeni yılını kutluyor, hep birlikte başarılı bir şekilde 10 yıldır örnek olduğumuz, Merzifon ve Gümüşhacıköy ilçelerimizi gibi diğer ilçelerimizi de Cumhuriyet Halk partisi iktidarında buluşturarak, hep birlikte başarılı bir süreci inşa etmek istiyoruz. Çünkü buna kadınlarımızın, gençlerimizin geleceğimizin, ülkemizin geleceği için Cumhuriyetimizin geleceği için gerçekten ihtiyacımız var” dedi.
Partilileriyle birlikte olmaktan dolayı gururlu ancak 12 askerin şehit edilmesinden dolayı da üzüntülü olduğunu söyleyen CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, “Ben sizlerle birlikte olmaktan gururluyum ama çok üzüntülüyüz, biliyorsunuz Kuzey Irak’ta pençe Kilit operasyonunda 12 askerimizi şehit verdik. Kahraman askerlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır, milletimize başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aynı zamanda kısa da olsa çalışma fırsatı bulduğum, Kocaeli Saadet milletvekilimize de Allahtan rahmet diliyorum. Saadet partisi ailesine başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.
40 yılın ardından Amasya Belediyesi’ni kazanmak istediklerini de belirten Milletvekili Karagöz, “Merzifon, Gümüşhacıköy, Taşova, Göynücek, Hamamözü, Suluova ve Merkez olmak üzere biz bir yola çıktık. 40 küsur yıl sonra Amasya’da belediyeyi almak istiyoruz. Yıllar sonra Taşova ve Diğer ilçelerimizde de belediyeyi almak istiyoruz. 10 yıl boyunca sizlerin desteği ile belediyeyi yöneltmiş sayın Zehra Başkanımızla da tekrar bir yol yürümek için birlikteyiz ve beraberiz. Bu süreç içerisinde bizim bizden başka dostumuz yok. Bir olmak, diri olmak ve iri olmak zorundayız. Ben bu enerjiyi bugün gördüm. Görmeye de devam edeceğiz. Buradan ve Merzifon’dan çıkan enerji ile Amasya’nın tüm ilçelerinde gerçekten başarılı olacağız. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Aday Adayı olarak yola çıkan tüm adaylarımızı kutluyor bu yolda sunmuş oldukları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyor” ifadelerini kullandı.