AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek Amasya İstasyon mahallesinde kurulan semt pazarında pazar esnafı ile bir araya geldi.
Pazar esnafını AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun, Merkez İlçe Başkanı Emre Altınörgü ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gezdiklerini ifade eden AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, vatandaşlara hayırlı işler temennisinde bulunduklarını belirtti.
Muhabbetini ve sevgisini esirgemeyen esnafa ve hemşehirlilere teşekkürlerini ilettiğini belirten AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek; “Amasya İstasyon Mahallesi semt pazarında İl Başkanımız Galip Uzun, Merkez İlçe Başkanımız Emre Altınörgü ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte pazar esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunduk.
Muhabbetini ve sevgisini bizlerden esirgemeyen esnaflarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.




