reklam
reklam
38,2074 %0.27
44,1812 %1.54
4.189,65 % 2,77
87.089,48 %3.297
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi EKONOMİ Tezgahlar şenlendi fiyatlar aynı kaldı

Tezgahlar şenlendi fiyatlar aynı kaldı

Merzifon Pazartesi Pazarı’nda yaz sebze ve meyveleri tezgahlarda yerini alırken, fiyatlarda geçtiğimiz haftalara göre belirgin bir değişim yaşanmadı.

Merzifon’da her hafta Pazartesi günü kurulan halk pazarında özellikle yaz sebze ve meyveleri tezgahları süslerken fiyatlarda ise geçtiğimiz haftalara oranla bir değişim görülmedi.


Havanın da sıcak olmasından dolayı vatandaşlar halk pazarını tercih ederken, tezgahlarda yer alan ürünlerden bazıları; Soğan 25 TL, Patates 30 TL, Salatalık 30 TL, Patlıcan 30 TL, Domates 30 TL, Maydonoz, Roka, Tere bağı 15 TL, Yeşil Soğan bağı 10 TL, Marol 15, Dolma Biber 50 TL, Çarliston Biber 50 TL, Kabak 40 TL, Havuç 30 TL, Limon 30 TL, Mantar 120 TL, Kara Lahana tane 30 TL, Çilek 90 TL, Portakal 40 TL, Karpuz 40 TL, Taze Fasülye 80 TL, Kivi 100 TL, Muz 100 TL. fiyatlardan alıcı buldu.
Pazarcı esnafı yaz sebze ve meyvelerinin önümüzdeki günlerde fiyatlarında düşüş beklediklerini belirtirlerken, vatandaşlarda herşeye rağmen pazaryerinin alışverişlerinde ilk tercih olduğunu söylediler.

KAYNAK: Alperen Güley
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *