reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
84.188,75 %-1.343
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Parçalı az bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM VALİ MASATLI, KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

VALİ MASATLI, KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

Amasya Valisi Mustafa Masatlı İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz yıl kanalizasyon hattı ve asfalt yapımı hizmeti alarak, kiraz alım merkezi inşa edilen Aydınlık Köyü, yeni içme suyu hattı ile sulama suyu projesi tamamlanan Aydoğdu Köyü ve yeni içme suyu terfi hattı ve deposuna kavuşan Doğantepe Köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Vali Mustafa Masatlı ziyaretlerde halkımızla sohbet ederek, şunları kaydetti: “İl Özel İdaremiz köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın altyapı, içme ve sulama suyu, yol ve sosyal ihtiyaçlarını gidermek için özveriyle çalışmaktadır.
2021 yılı İl Özel İdaremiz açısından da oldukça verimli geçmiştir. Geçtiğimiz yıl içinde 20,60 Km Ham Yol, 49,16 km Yol Genişletme, 251,30 km Stabilize, 3.008,14 km Reglaj, 70.250 m² Kilit Parke, 1 adet Sanat Yapısı, 1.168,23 km Asfalt Yama, 35,70 km 1. Kat Asfalt Sathi Kaplama, 147,80 km 2. Kat Asfalt Sathi Kaplama çalışması yapılmıştır.
Ayrıca Özel İdare bütçesinden yaklaşık 2500 hektar alan sulamaya açılmıştır. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın Başbakanlığı döneminde hayata geçirilen KÖYDES projesi ile köylerimizin yol, içme suyu, kanalizasyon hattı gibi altyapı ihtiyaçları giderilmiş ve kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın hayat standartları yükselmiştir.
Özel İdaremizin ve KÖYDES'in ilimizdeki yatırım tutarı da yaklaşık 93 milyon TL gibi rekor seviyede bir rakama ulaşmıştır. Şunu da ayrıca ifade etmek isterim ki bu büyük rakamlardaki yatırımları gerçekleştirmemize rağmen Özel İdaremizin borcu da bulunmamaktadır.
Yaptığımız bu çalışmaların köylerimize ve Amasya'mıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bu hizmetlerin gerçekleşmesi için bizlere imkan sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye Amasya halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum.”
 
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *