Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Merzifonspor’un yarın saat 14.00’de deplasmanda karşılaşacağı Amasyaspor 1968 FK maçı öncesinde TANSA A.Ş. çalışanlarından anlamlı destek geldi.
TANSA A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren işyerlerinde çalışan personel karşılaşma öncesinde Merzifonspor’a moral vermek amacıyla mavi beyazlı formalarla hizmet verdiler.
TANSA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Atak, Merzifonspor’un kentin bir marka değeri olduğunu ve bu sezon da şampiyon olarak kupayı ilçeye getireceklerine inandıklarını söyleyerek, “Bizlerde Merzifonspor’a olan sevgimizi tüm çalışanlarımızla birlikte mavi beyazlı formayı giyerek göstermek, hemde bir farkındalık yaratmak istedik. Merzifonspor’umuzun Çarşamba günü sahadan üç puanla ayrılacağına inancımla tüm yönetim, teknik heyet ve futbolculara başarılar diliyorum” dedi.